Dýně kandovaná 100 g

Kandovaná dýně je skvělou alternativou sladkostí. Je měkká a výborně chutná.

Skladem (>5 ks)
Značka: Díky přírodě
99 Kč
Kategorie: Kandované ovoce
Diky prirode dyne kandovana 100g hlavni
Novinka
doprava zdarma

Doprava zdarma
od 1.400 Kč

Doprava od 65 Kč

Doprava
od 65 Kč

100% přírodní produkty

100%
přírodní produkty

Kandovaná dýně je skvělou alternativou sladkostí. Je měkká a výborně chutná.

Kandovaná dýně Díky přírodě® je…
• ručně vyráběná
• sušená při nízké teplotě
• bez konzervantů
• kvalitní přírodní produkt z Lotyšska

Díky ruční výrobě a šetrnému zpracování při nízké teplotě si dýně zachovává svou přírodní sílu a všechny cenné látky. Skvěle doplní ztracenou energii kdykoliv ji budete potřebovat.
Do výrobku je přidán pouze řepný cukr. Neobsahuje žádné umělé zvýrazňovače chuti, konzervanty nebo barviva.

Kandované ovoce nebo zelenina jsou určeny k přímé konzumaci, ale často se používají i v cukrářství, například při pečení buchet nebo vánočního cukroví. Je možné je přidat do jogurtu, müsli, kaše nebo jim podobným jídlům.

Co je kandovaná zelenina?
Kandovaná zelenina je zelenina, které byla konzervována pomocí cukru. Tento proces zahrnuje namáčení zeleniny (čerstvé nebo sušené) v cukerném roztoku, což vede k nahrazení vody v zelenině cukrem. Vyšší podíl cukru v zelenině zvyšuje její trvanlivost a zároveň jí dodává sladkou chuť. Kromě některých druhů zeleniny je možné kandovat i ovoce nebo lesní plody.

Výživové údaje na 100 g:
energetická hodnota 1406 kJ/331 kcal
tuky 0,3 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g
sacharidy 81 g
z toho cukry 73 g
bílkoviny 0,7 g
sůl 0 g

Použití: k přímé konzumaci jako svačinka nebo přidejte do jogurtu, müsli, kaše, koláčů aj.
Složení: dýně (64 %), cukr, kdoule sirup. Může obsahovat stopy mléka a ořechů.
Hmotnost obsahu: 100 g
Země původu: Lotyšsko
Distributor: Díky přírodě s.r.o., Nademlejnská 600/1, 198 00 Praha, Česká republika
Skladujte na suchém místě při teplotě od 3°C do 35°C. Uchovávejte mimo dosah přímého slunečního světla.
Charakteristika: Potravina

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: