Značka Díky přírodě

Výrobky prodávané pod značkou Díky přírodě zahrnují produkty zdravé výživy a doplňků stravy balené pod registrovanou značkou dovozce a provozovatele tohoto e-shopu.

Jedná se o vybrané dary přírody a přírodní produkty jejichž společným jmenovatelem je dobrá kvalita, chuť a zdravé složení bez zbytečných přísad. 

 

Osnova: 

Havajská spirulina a astaxanthin

Holandská chlorella

Mladý ječmen

Sušené švestky

 

Havajská spirulina a astaxanthin

Pod touto značkou najdete v nabídce například Havajskou spirulinu v tabletách a v prášku nebo Havajský astaxanthin v kapslích vhodných i pro vegany. Tyto výjimečné havajské produkty jsou pěstovány na původních lávových polích v oblasti Kona na Havaji na nejslunečnějším pobřeží USA a díky přírodním podmínkám, šetrnému pěstování a kvalitnímu zpracování patří k nejkvalitnějším produktům svého druhu na světě. Jedná se o mimořádně kvalitní druh spiruliny podporující imunitu a vitalitu člověka a působící jako silný antioxidant. 

 

Astaxanthin je v současnosti považován za nejsilnější přírodní antioxidant, který lidstvo zná.

 

havajska-spirulina-200tablet (1) havajsky-astaxanthin-60kapsli (1)

 

Havajská spirulina 200 tablet

 

Havajský astaxanthin 60 kapslí

 

Díky balení v České republice vycházejí tyto havajské produkty cenově lépe, než stejné produkty v naší nabídce balené pod značkou havajského výrobce.



Holandská chlorella

Značku Díky přírodě jsme obohatili i o Holandskou chlorellu, která je pěstována v Nizozemsku v souladu s přísnou legislativou Evropské unie. Pěstuje se heterotrofním způsobem v uzavřených nádržích (bioreaktorech) ve 100 % čistém a kontrolovaném prostředí bez možnosti kontaminace. Výsledkem je prémiová kvalita chlorelly přirozeně bohatá na živiny, s příjemnou jemnou oříškovo/trávovou chutí, stálými nutričními hodnotami a bez těžkých kovů a dalších nečistot.

Holandská chlorella obsahuje bílkoviny, chlorofyl a pestrou škálu fytonutrientů, vitamínů, minerálů a antioxidantů. Podporuje pročištění a přirozenou obranyschopnost a imunitu organismu. 

 

holandska-chlorella-400-tablet holandska-chlorella-prasek-140g
Holandská chlorella 400 tablet Holandská chlorella prášek 140 g

 

Zvyšuje vitalitu a energii a působí jako antioxidant.

 

Mladý ječmen

Prášek z mladého ječmene získaný sušením za studena vylisované šťávy z mladých zelených výhonků ječmene je další položkou v této řadě. 

Výhonky mladého ječmene jsou plné živin a energie, obsahují široké spektrum vitamínů, minerálů, stopových prvků, aminokyselin, enzymů a další tělu prospěšné látky jako je například chlorofyl. Složky obsažené v mladém ječmenu působí synergicky. Navzájem se podporují ve své využitelnosti a vstřebatelnosti. Lidský organismus tak dokáže jednotlivé živiny využít lépe, než kdyby byly konzumovány samostatně.

Mladý ječmen je pěstován podle pravidel ekologického zemědělství v kdysi vulkanicky aktivní oblasti v organické půdě bohaté na minerály na území bývalého solného jezera v Utahu v USA.

 

mlady-jecmen-bio-100g mlady-jecmen-bio-300g
Mladý ječmen BIO 100 g Mladý ječmen BIO 300 g

 

U zákazníků je oblíbený pro své silné antioxidační vlastnosti a celkové povzbuzení organismu díky bohatému obsahu vitamínů a minerálních látek z přírodního zdroje.



Sušené švestky

Dalším ekologicky pěstovaným produktem značky Díky přírodě jsou BIO sušené švestky odrůdy Stanley. 

Tyto švestky jsou vypeckované, nesířené, obsahují jen přirozeně se vyskytující cukr a mají nízký obsah tuků. Jsou vhodné ke každodenní konzumaci. Skvěle zahání chuť na sladké, jsou měkké a výborně chutnají. Pochází z jihozápadní části Bulharska z úrodného kraje bez průmyslového znečištění.

Během procesu sušení jsou švestky pouze zbaveny vody bez jakékoliv další úpravy. Proces sušení švestek je nepřímý. Švestky se suší horkým vzduchem, který se ohřívá v pecích na dřevo. Díky nepřímému sušení nedochází ke kontaminaci kouřem.

 

svestkybio-1kg
Švestky BIO sušené
bez pecek
nesířené 1 kg

 

Díky obsahu rozpustné i nerozpustné vlákniny a přirozeně se vyskytujícím vitamínům a minerálům jsou švestky prospěšné pro lidský organismus. Jsou ideální k přímé konzumaci jako svačinka nebo na doplnění energie sportovců, ale mohou se přidat i do jogurtu, müsli, smoothie, ovocných salátů nebo omáček a nákypů. Hodí se také na pečení do koláčů nebo buchet a mnoha dalších jídel.

 


Děkujeme vám za vaši důvěru a za to, že jste se rozhodli vyzkoušet produkty značky Díky přírodě. Naše nabídka zahrnuje jen ty nejlepší a pečlivě vybrané přírodní produkty, které podporují vaše zdraví a přinášejí radost do vašeho života. Věříme, že s našimi výrobky budete spokojeni a že vám přinesou všechny benefity, které příroda nabízí. Pokračujeme v rozšiřování naší nabídky a doufáme, že se k nám budete rádi vracet.